Brouwerij de PraelBierbrouwerij De Prael, hun winkel en proeflokaal zijn gevestigd in een voormalig veilinghuis en wagenmakerij aan de Oudezijds Voorburgwal te Amsterdam. Deze plek past perfect bij hun ambachtelijke wijze van brouwen die inmiddels uniek mag worden genoemd.

Brouwerij De Prael houdt de biergeschiedenis levend aangezien het brouwproces binnen hun brouwerij nog hetzelfde is als eeuwen geleden; nog van vóór het industriële tijdperk. De brouwerij heeft een moderne installatie, maar alle keuzes in het proces, van voor tot ná het brouwen, zijn ambachtelijk.

Op ICT-gebied is Brouwerij de Prael in alle opzichten helemaal bij de tijd, want daar zorgt Piipol wel voor. Piipol verzorgt het systeembeheer voor 10 werkplekken en het onderhoud van hun microsoft exchange server. De Prael maakt tevens gebruik van de telefonie/VOIP dienst van Piipol met 6 interne toestellen en 4 buitenlijnen. Sinds de overstap van ISDN van KPN besparen ze op de vaste kosten 80% per maand.

De website van De Prael wordt voorzien van de nodige veiligheidspatches en updates. Piipol is ook vraagbaak als de medewerkers bij De Prael ondersteuning hiervoor nodig hebben.

Ben je nieuwsgierig of Piipol ook voor jouw onderneming het systeembeheer kan doen en hoe je flink kunt besparen op de telefoonkosten? Neem dan contact met ons op!

Website Bierbrouwerij De Prael

Vorige
Volgende

Arno Kooy

~ Directeur Brouwerij de Prael
"Wij zijn goed in bier brouwen, van computers weten we niks. Het moet gewoon werken en dat doet het."

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol