Social Impact FactorySocial Impact Factory Utrecht is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Hier werken en vergaderen zelfstandige professionals, start-ups, scale-ups en grote organisaties (corporates en semi- publieke organisaties) die er elkaar kunnen ontmoeten.

Wat allen bindt is dat zij met hun ondernemerschap impact willen realiseren.

Ook voor Social Impact factory (SIF) is sociaal ondernemen is een maatschappelijke missie. Een sociale onderneming levert net als elke andere onderneming een product of dienst en heeft een verdienmodel. Geld verdienen is echter niet het hoofddoel, het is een middel om de missie te bereiken. Het doel van de sociale onderneming is maatschappelijke meerwaarde creëren, ook wel ‘impact’ genoemd.

Piipol heeft voor SIF de website gemaakt. Ook hosten we hun site, zodat de site er altijd mooi en actueel blijft uitzien.

website Social Impact Factory Utrecht

 

 

 

 

Maaike Wit

~ Medewerker Social Impact Factory
"Over de site zijn we erg tevreden! Het was even wennen om in een andere CMS dan Wordpress te werken, maar als je het eenmaal door hebt, werkt het fijner. Over de samenwerking: snel contact en we hebben een hele duidelijke handleiding meegekregen."

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en idee├źn!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol