Buy Social huis van sociale firma's

Auteur: Piipol
Geplaatst op: 16/01/18

Champagne! Daar is ie dan: de langverwachte nieuwe website van Buy Social (ga hier naar de website), volledig ontwikkeld door Piipol. Beide partijen zijn zeer tevreden met de samenwerking en het resultaat. Voor Piipol was het een eer om gevraagd te worden voor wat de belangrijkste site voor sociaal inkopend Nederland moet worden en voor Buy Social gaf het voldoening om een sociale firma op de prestigieuze opdracht te zetten.

Toen Buy Social eind juni besloten had dat Piipol de opdracht van de bouw voor een nieuwe website gegund werd, wisten we dat er echte kwaliteit van ons gevraagd werd. En nu de site in de lucht is, weten we dat we die hebben kunnen leveren.

De nieuwe website van Buy Social, mét een geheel nieuwe Social Impact Market, staat als een huis. Maar dat huis moet in de loop der tijd nog wel ingericht worden. Steeds meer bedrijven en overheden willen sociaal inkopen en Buy Social zet steeds meer mooie producten van sociale firma's in de etalage. Omdat het huis groot genoeg is, kan Buy Social nog tijden voort met de inrichting.

Buy Social toont zich op haar nieuwe site trots op 'dit podium voor inkopen met impact'.

Buy Social is het samenwerkingsverband van Social Impact Factory (klik hier om naar de website te gaan) en Social Enterprise NL (klik hier om naar de website te gaan). Op de site is een steeds groter aanbod te vinden van producten en diensten waarmee direct impact gemaakt kan worden. Piipol heeft ook de functionaliteit van de site gemaakt. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op bedrijfjes die het milieu hoog in het vaandel hebben staan of misschien vind je armoedebestrijding wel heel belangrijk.

Zo kan een gemeente die het belangrijk vindt om werk te gunnen aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt voor het onderhoud van perken een sociale tuinier inhuren die deze werknemers in dienst heeft. Op die manier slaat de gemeente twee vliegen in één klap, want de perken zien er weer toonbaar uit en er zijn mensen aan het werk die anders aan de zijlijn hadden gestaan.

De site is vanaf vandaag (16 januari) live!Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol