Een terugblik op 2017

Auteur: Piipol
Geplaatst op: 29/12/17

2017 was voor Piipol een in veel opzichten interessant jaar. Er is veel gebeurd. We zetten even de leukste wetenswaardigheden op een rijtje!

Niels, onze backend developer, heeft een vast contract verdiend. Dit is goed nieuws, want een dergelijke talentvolle backender houdt Piipol graag binnenboord.

We zijn naar fun forest geweest!

We hebben zoveel websites gemaakt dat we genoodzaakt waren om een extra frontender aan te nemen. Jiro werkt hier nu precies een jaar! Van onze klanten horen we veel positieve geluiden. Over onze nieuwe frontender Yarith verwachten dezelfde geluiden.

2017 was ook het jaar van Jos. Onze systeembeheerder heeft een heleboel kabels getrokken, gaatjes geboord, updates uitgevoerd en problemen verholpen. Jos is een bezig baasje. Ook thuis blijft hij naar oplossingen en verbeteringen zoeken.

Ja het was het jaartje weer wel. Er waren wat tegenslagen, ook qua gezondheid, maar in zijn algemeenheid kunnen we stellen dat Piipol zijn vizier op de toekomst heeft staan. Met een organisatie die in 2018 dezelfde kwaliteit gaat leveren.

Piipol wenst iedereen voor het nieuwe jaar het allerbeste.





Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrecht



routekaart Piipol