Google Maps houdt alles bij!

Geplaatst op:  23/09/16
Auteur: Piipol

Google heeft het nog niet afgeleerd. Gebleken is dat Google smartphonegebruikers nog steeds volgt overal waar ze komen.

Je kunt zelf kijken waar je bent geweest. Je hoeft alleen maar in te loggen met hetzelfde account dat je op je smartphone gebruikt. Daarmee ben je in staat om records in te zien van overal waar je vanaf de eerste dag van die maand bent geweest.

Volg gewoon deze link:

https://maps.google.com/locationhistory/b/0

Het is een vaststaand feit dat het niet uitmaakt wat voor privacy-instellingen je gebruikt, je informatie wordt nog steeds verzameld en ergens opgeslagen door grote, soms enge bedrijven.

Maar je kunt het tracken minimaliseren door het volgende te doen.

Voer de volgende stappen zorgvuldig uit.

Tracking uitschakelen en je geschiedenis wissen.

Om te controleren of de locatie geschiedenis is ingeschakeld voor uw account, gaat u naar de Google Maps locatie geschiedenis pagina en klik op het tandwiel-pictogram en ga naar de geschiedenis instellingen.

Hier kun je de service aan en uit zetten. De dienst uitzetten verwijdert echter niet de geschiedenis die er al is. Daarvoor moet je de geschiedenis ook wissen.

Om te wissen ga dan terug naar de locatiegeschiedenispagina. De standaardperiode toont de locatiegeschiedenis voor de huidige dag, dus je krijgt daarom geen enkele punten te zien op de kaart. Gebruik het pull-down menu onder de agenda aan de linkerkant om uw geschiedenis te laten zien. Het maximum is 30 dagen.

Als je een periode kiest waarin Google Maps uw locatie heeft bijgehouden, zul je de punten zien van de plekken waar je op de kaart bent geweest. Onder de kalender vindt u opties om je geschiedenis te verwijderen uit de periode die u hebt gekozen of de keuze je hele geschiedenis te wissen.

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Captcha Code

Kom langs voor koffie en idee├źn!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol