Piipol maakt uitbreiding voor webapp HDG Services

Auteur: Piipol
Geplaatst op: 27/03/17

Groente en fruit maken soms een lange weg voordat ze de winkel bereiken, bijvoorbeeld per boot. Het is belangrijk om te kunnen bekijken of het voedsel onderweg kwalitatief op hetzelfde niveau blijft als bij de inscheping. Piipol ontwikkelde voor HDG een webapp waarmee het gemakkelijk is om te rapporteren over de producten onderweg.

HDG is een bedrijf dat zich specialiseert in de kwaliteitscontrole van groente en fruit. Het is mede dankzij hen dat de groente en fruit in de winkel voldoet aan de kwaliteitseisen. Piipol heeft voor HDG een webapp gemaakt die er voor zorgt dat er al aan boord rapportages over scheepsladingen voor de klanten en de verschepers kunnen worden gemaakt. Er kunnen complete dossiers aangelegd worden met foto's, verslagen, steekproeven en meetgegevens van onder andere de temperatuur en vochtigheid. De betrokken partijen kunnen met een weblink inloggen en de gegevens van aan hen toegewezen dossiers inzien, zowel actuele als afgesloten. Hierdoor is het onnodig om voortdurend e-mails met grote bestandsformaten te verzenden.

De webapp is een uitbreiding, waardoor naast de twee Nederlandse vestigingen in Waddinxveen en Breda ook de nieuwe vestiging in Duitsland de applicatie kan gaan gebruiken. Met deze uitbreiding kan de samenwerking met onze oosterburen eigenlijk alleen maar vlekkeloos verlopen.


Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en idee├źn!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol