​Te gekke flyer gemaakt over piipol – home made

Geplaatst op: 28/01/15
Auteur: Piipol

Onze excellente medewerkers hebben meer skills dan we vooraf voor mogelijk hielden. Van tekst, fotografie, design tot de opmaak. Alles van onze nieuwe flyer is door deze whizzkids gemaakt.

Download de flyer hier.

Excellente whizzkids voor waardevolle websites, aparte apps en subliem systeembeheer.

Piipol werkt uitsluitend met gedreven computertechneuten. De whizzkids van Piipol zijn vaklui die alleen maar met de beste oplossing tevreden zijn.

Bij Piipol ontwikkelen excellente whizzkids briljante webapplicaties. Hierbij gaat Piipol te werk volgens een vast stappenplan. Het is belangrijk om eerst exact te bepalen wat u met een (web)applicatie wil.

Een (web)applicatie is een toepassing, waar de gebruiker ‘ iets’ mee kan doen, bijvoorbeeld op een website. U kunt denken aan een webshop, het bij elkaar brengen van vraag en aanbod, een (gerichte, specifieke) zoekprogramma (bijvoorbeeld routes, postcodes, informatie) of een interactieve landkaart.

Welk systeem uw netwerk of computer ook heeft, Piipol biedt u de service die u van een topbedrijf mag verwachten. Onze whizzkids kennen net zo gemakkelijk de weg binnen Windows als binnen Mac of Linux. Onderhoud en probleemoplossing is voor hen een mooie, overzichtelijke uitdaging. Ook complexere netwerken met Windows server, active directory, exchange en andere variaties zijn bekend terrein. Met onze kennis en expertise van systeem- en netwerkbeheer zorgen wij ervoor dat u zich zonder ICT-problemen. volledig kunt richten op uw eigen werkzaamheden .

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol