So long Sylvia

Auteur: Piipol
Geplaatst op: 25/08/17

Voor Sylvia is het komende vrijdag haar laatste dag bij Piipol. Ze heeft een mooi aanbod van een softwarebedrijf uit Utrecht gekregen.

Ze gaat na een interne opleiding van 6 weken in haar nieuwe job softwareapplicaties ontwikkelen.

Sylvia kwam in februari dit jaar bij Piipol op een stagewerkplaats als frontender voor websites. Ze verwierf snel een plekje in de groep. Ondertussen leerde ze met haar opgeruimde karakter en positieve levensinstelling snel de belangrijkste kneepjes van het vak. Tijd om uit te vliegen en een belangrijke nieuwe stap te maken.

Sylvia-frontender

Sylvia maakte bij Piipol websites en raakte vertrouwd met het contentmanagementsysteem concrete5. Ze leerde om er thema's voor te maken. Ze vond het een 'challenge' om te leren omgaan met mensen met autisme en andere 'gedragsproblemen'. Ook vond ze het als geboren Oegandese erg leerzaam om op zijn Nederlands en in het Nederlands met de leidinggevenden Rik en Bart om te gaan. Hoewel de stage voor Sylvia's gevoel net iets langer duurde dan voorgenomen, tekent het haar ambitie dat ze er in is geslaagd om al zo snel een nieuwe, pittige baan te vinden.

We verliezen met Sylvia een prettige collega, maar leven met het blije besef dat ze goed op haar pootjes is terechtgekomen. Piipol wenst Sylvia veel succes & all the best!


Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en idee├źn!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol