Social Enterprise.NLSocial Enterpise NL is de aanjager van ondernemers die kiezen voor maatschappelijke waarde. Volgens David Cameron (voor Theresa May de premier van Groot-Brittannië) zijn sociale ondernemingen 'the great institutional innovation of our times.' Social Enterprise NL helpt in Nederland bij het vinden van oplossingen voor de 27.000 jongeren die jaarlijkse vroegtijdig school verlaten en de twee miljoen Nederlanders die vereenzamen. Het doel is om maatschappelijke meerwaarde te creëren. Daarbij is geld verdienen niet het hoofddoel, maar wel een effectief middel.

Piipol heeft voor Social Enterprise de ledenmodule gemaakt die te koppelen is aan hun administratiesysteem. Elke aangesloten sociale onderneming moet zelf bepalen hoeveel ze het lidmaatschap in euro's waard vinden. Dit bedrag wordt dan het factuurbedrag dat automatisch binnen het systeem wordt gegenereerd.

Daarnaast heeft Piipol voor Social Enterprise de website gemaakt.

Als je ook een speciale ledenmodule of een andere mooie webapplicatie wil, neem dan contact met ons op. Zie hiervoor onderstaande contactgegevens.

Website Social Enterprise NL


Henriëtte Wiggerts

~ Eigenaar webshop De Houtwagen.nl
"Een nieuwe plug-in voor mijn webshop was snel geregeld. Dat levert me per verstuurd pakket zomaar een 1 euro winst op"

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol