Camera's bij het bier van De Prael

Geplaatst op: 06/02/17
Auteur: Piipol

De Prael heeft al heel wat hectoliters bier gebrouwen. Mens en bier is ook wat Piipol betreft een perfecte combinatie. Dat De Prael de vleugels uitslaat en een tweede vestiging opent doet ons dan ook deugd.

Afgelopen vrijdag waren Jos en Rik op de binnenkort te openen nieuwe locatie aan de Nieuwe Hemweg in Amsterdam. Aan de rand van de opgeknapte Spaarndammerbuurt in het Havengebied, komt een nieuwe brouwerij annex proeflokaal die de stijgende vraag naar bier van De Prael gaat beantwoorden.

Een brouwerij moet tegenwoordig aan allerlei veiligheidsvoorwaarden voldoen. En ook de veiligheid van het personeel, de bezittingen en het bier zelf moet zo veel mogelijk gewaarborgd én gemonitord worden. Hiervoor legt Piipol voor De Prael een camerasysteem aan.

Jos plaatst camera bij De Prael

Op zo'n werkdagje bij De Prael gebeurt het een en ander. Niet alleen hebben Jos en Rik de camera's opgehangen. Ze zorgden ook voor access points en de koppeling aan internet. Als je binnenkort een 'speciaal voor jou' gebrouwen biertje bij De Prael gaat drinken dan is er dankzij Piipol op de Nieuwe Hemweg uitstekend(e) wifi, telefonie, internet en cameratoezicht.


Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrecht



routekaart Piipol