Welk antivirus programma is het beste voor jou?

Geplaatst op: 07/02/17
Auteur: Piipol

Tegenwoordig zijn er een heleboel gratis antivirus programma's te verkrijgen. Welke past het beste bij jou?

Avast free antivirus 2016

Een heel goed, gebruiksvriendelijk antivirusprogramma dat helaas een te grote prestatie footprint heeft op meer budgetcomputers. Deze software werkt dus prima op computers met net iets meer power dan een minimale gebruiker.

AVG antivirus free

Deze software is eigenlijk het tegenovergestelde van Avast, in zoverre dat dit programma minder van je computer verwacht maar tegelijkertijd ook iets minder goed beschermt. Als je je door alle reclame kan worstelen is dit een goed antivirus programma voor mensen met een goedkope computer.

Avira free antivirus 2017

Dit is één van de beste antivirus programma's die er is. Het zit technisch goed in elkaar en vangt het overgrote deel van alle nare software en vraagt verder weinig van je computer. Het is alleen jammer dat het programma je continu probeert lastig te vallen met opdringerige nare meldingen zoals: "Malware kan je trafiek hijacken en je naar geïnfecteerde websites sturen, maar onze Pro-versie kan je redden." Daar zit niemand op te wachten.

Comodo internet security premium 10

Comodo heeft een hele fijne interface. En daar is dan ook alles mee gezegd. De beveiliging is ondermaats en vraagt ook nog eens een heleboel van je computer. En dat is jammer want het werkt wel heel makkelijk.

Microsoft Windows Defender

Windows eigen bescherming ligt iets onder het gemiddelde waar het op beveiliging aankomt. Het vraagt erg weinig van je systeem en er is geen reclame. Bovendien is het erg gebruiksvriendelijk.

Panda free antivirus.
Een zeer goed antivirusprogramma als je een computer hebt die er mee weet om te gaan. Dit programma kan nogal wat van je computer vragen maar het beschermt echt heel goed. Bovendien is de interface erg goed.

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrecht



routekaart Piipol