Een aantal alternatieven voor haperend Whatsapp

Auteur: Piipol
Geplaatst op: 05/05/17

De laatste tijd heeft Whatsapp vaak last van storingen. Misschien is het tijd om een alternatief te overwegen? Steek over naar de dark side!

Telegram:

Deze app werd erg populair toen Facebook Whatsapp overnam. Verder is Telegram blauw in plaats van groen. Het heeft ook een end-to-end-encryption. Tof dus, net als zijn desktopversie. Dus je kan vanachter je PC gewoon verder met babbelen.

Signal:

Signal was al veel eerder begaan met de privacytoestand van zijn gebruikers. De app gebruikt versleutelde telefoongesprekken en tekstberichtjes en is nog (helemaal!) gratis bovendien! Alles wat Whatsapp doet, maar dan eigenlijk beter. Wat een app!

Viber:

Viber heeft eigenlijk nog het meeste van Whatsapp. Het wezenlijke verschil zit hem er echter in dat Viber ook nog zijn eigen desktopcliënt heeft. Net als Signal en Telegram. Zoveel keus!

Google Hangouts:

Google dacht: "Verhip, dat Facebook verdient bakken met geld met dat Whatsapp! Wij willen ook marktaandeel!" En zo kwam Google Hangouts ter wereld. Een handige app waarmee je ook kan videobellen. Google Hangouts gebruikt een Google account en omdat de meeste mensen die al hebben kun je zo beginnen. Een groot pluspunt.

Zoals je ziet is er keuze genoeg. Dus mocht je onverhoopt weer tegen een storing met Whatsapp oplopen, bedenk dan dat er nog heel veel andere opties zijn.
Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol