Gelukkig nieuwjaar!

Geplaatst op: 30/12/16
Auteur: Piipol

Piipol wenst je een gelukkig nieuwjaar! (\^.^/) Dat het maar een knetterend 2017 mag worden! Maar wat hebben wij de afgelopen 366 dagen nou zoal 'uitgespookt'?

Een heleboel! Hier een kleine selectie.

We hebben een grote mannenhand vol websites gemaakt. Sommige hebben we zelf ontworpen, andere klanten wilden hun eigen ontwerp. Voor sommigen moesten we iets speciaals doen. Weer anderen wilden het redelijk standaard houden. Maar het was allemaal leuk om te maken. De noeste arbeid was Iedere druppel zweet waard.

Dit jaar hebben we ook op de dit jaar opnieuw uitstekend bezochte Participatiemarkt gestaan in De Hallen in Amsterdam. Met ons nieuwe promotiemateriaal kwamen we goed uit de blauw-witte verf. Veel mensen waren behoorlijk nieuwsgierig naar dat groeiende, eigenzinnige bedrijfje uit Utrecht.

Over de Participatiemarkt gesproken! Wie denk je dat er voor zorgde dat alle deelnemende organisaties vrije internetverbinding hadden? Het was best een flinke klus, maar daar draait Piipol zijn hand niet voor om!

Voor brouwerij De Prael (we zitten als Utrechts bedrijf best goed in de Amsterdamse opdrachtgevers!) hebben we een muziekcomputer vervangen, zodat bezoekers onder het genot van een bitterblond, I.P.A. of chocoladebier (lees het artikel van Het Parool over de samenwerking met Tony's Chocolonely) ook heerlijk naar afwisselende muziek kunnen luisteren.

Eigenlijk hebben we iets te veel gedaan om het allemaal op te noemen.

Ondertussen zijn we volop bezig om de laatste handelingen te verrichten voor onze eigen nieuwe website die in (bijna) niets meer lijkt op de huidige. De nieuwe website is misschien wel illustratief voor de ontwikkeling die Piipol doormaakt.

We hopen dat jij net zo uitkijkt naar het nieuwe jaar als wij!

We wensen je een heel gelukkig 2017!

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrecht



routekaart Piipol