Onze Whizzkids

Onderstaande excellente whizzkids zijn verantwoordelijk voor de waardevolle webapplicaties, het subliem systeembeheer en al het andere waardoor ons bedrijf zo bijzonder en voor 100 procent sociaal is. En waardoor bedrijven uit het midden- en kleinbedrijf en (semi-)overheid graag bij ons aankloppen.

Niels van Gorkom

backend ontwikkelaar

Niels is een WHIZZKID in kapitalen. Een pur sang programmeur die de slaap niet kan vatten als hij de sleutel tot een oplossing nog niet gevonden heeft en die blij uit bed springt als hij een eureka-moment heeft. Niels heeft sinds februari 2016 een arbeidscontract bij Piipol. Het is zijn eerste baan na zijn schooltijd en verschillende stages. Niels is een groot talent van wie je maar snel gebruik moet maken voordat hij zich zo ontplooid heeft dat hij voor Piipol echt niet meer te behouden is.


Jos Segers,

systeembeheerder

Jos is in 2017 toegetreden tot het selecte groepje whizzkids die bij elkaar Piipol vormen. En ondanks dat hij 'misschien wel' de oudste van het gezelschap is, absorbeert Jos alle specifieke (Piipol) computerkennis die over hem uitgestort wordt als een jonge hond die door een open veld mag rennen. Zulke succesnummers hebben we graag bij Piipol.

Sylvia

frontend ontwikkelaar

Sylvia is 'junior web developer'. Ze is begonnen als stagiaire, maar heeft nu een echte baan. Sylvia ontwikkelt websites en apps. Ze vindt user experiences heel belangrijk en staat altijd positief tegenover nieuwe dingen.

Peter Roeffen

office support

Van iedereen binnen Piipol heeft Peter van computers het minste kaas gegeten. Niet verwonderlijk als je de rest van het gezelschap beziet. Peter gaat over de randzaken zodat er water, licht en een lunch is en er offertes en facturen de deur uitgaan. Met verbluffende eenvoud doet hij de randzaken en fietst hij alle gaten dicht die er soms wel eens willen vallen. En tot niemands verbazing gebeurt dat tot ieders tevredenheid.

Rik Kamping

mede-oprichter en systeembeheerder

Rik komt van oorsprong uit de paramedische hoek. Verpleeghuizen en de psychiatrie waren zijn werkterreinen. Daar kreeg hij zoveel mensen in beweging dat de gemeente Amsterdam hem vroeg of hem dat stadsbreed ook zou lukken. Ja dus, want meer dan 10 jaar, tot 2016 was Rik werkzaam in de non-profitsector voor stichting De Omslag om mensen met een afstand tot (maatschappelijke) participatie in de startblokken te krijgen. In al die jaren had Rik veel contacten met websiteontwikkelaars en deed Rik veel kennis op van computers. Inmiddels is Rik een topper in internet en systeembeheer. Bij Piipol laat hij beide werelden in elkaar vloeien.


Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en idee├źn!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol