Subliem systeembeheer (Windows, Mac) vanuit Utrecht

Bij Piipol staan excellente whizzkids jouw bedrijf bij in het onderhoud. Is je netwerk van slag of presteert je computer ondermaats dan helpt Piipol je aan de oplossing, ongeacht of je nu Windows of Mac gebruikt. Zelfs complexere netwerken met een Windows server, active directory, exchange en andere variaties zijn voor onze whizzkids bekend terrein. Met onze kennis en expertise van netwerk- en systeembeheer zorgen wij vanuit Utrecht ervoor dat je je volledig kunt richten op je eigen werkzaamheden zonder dat ICT-problemen met jou of je bedrijf aan de haal gaan.

Vaak kunnen we je zelfs op afstand tot hulp zijn. Wij maken dan gebruik van Teamviewer, een programma waarin onze excellente whizzkids helemaal thuis zijn en waarmee ze veel onderhoud kunnen verrichten en tal van problemen kunnen tackelen. Dat bespaart jou en ons veel tijd.

Maar als het via Teamviewer een keertje niet lukt dan zijn we zo bij je. Ons kantoor is gevestigd in Utrecht, centraal in het land.

Je eigen cloud

Zorgeloos bestanden delen met een Piipol file server.

Piipol levert een fileserver waarop al je medewerkers bestanden op kunnen slaan. De fileserver is voorzien van een redundant harddisk systeem (RAID) waardoor het falen van 1 harddisk niet zal leiden tot enig dataverlies. Daarnaast synchroniseert de fileserver automatisch met de werkstations van de medewerkers: elk bestand staat op het werkstation van elke medewerker. Medewerkers kunnen daardoor zelfs deze bestanden benaderen als ze tijdelijk geen internetverbinding hebben (b.v. in de trein of door een storing bij de internet provider). Zodra er weer een internetverbinding hervat de fileserver ogenblikkelijk automatisch de synchronisatie van bestanden. Via de fileserver gebeurt dat ook met de andere werkstations. De fileserver kan bij je op kantoor staan, bij je thuis of op een andere gewenste plek. De fileserver is bruikbaar voor netwerken van de besturingssystemen Windows of Mac.

Meer informatie over systeembeheer of onze fileserver? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en idee├źn!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol