E-mail

Eindelijk rust in de tent! Onze mailservice is een professioneel onderhouden infrastructuur die schaalbaarheid, toegankelijkheid, snelle hulp en efficiënte opslag biedt. Met onze 24/7-ondersteuning kun je met een gerust hart dag zeggen tegen stagnatie veroorzaakt door IT-problemen. Wij nemen alle zorgen uit handen.

Geniet van een veilig en beschermd e-mailsysteem met onderling chatten, gedeelde agenda, taken en contacten. Je kunt tijdens iemands afwezigheid heel eenvoudig zijn/haar account beheren en namens hem/haar antwoorden.

De mail is binnen de omgeving te koppelen aan Outlook, mail op de Mac, Thunderbird of welk programma dan ook. Eveneens is er webmail. Alles verloopt via een beveiligde connectie tussen jou en onze server. Wil je nog verdergaan dan kun je zelfs een digitale ondertekening toevoegen aan elk mailtje dat je verstuurt, zodat echt alleen geadresseerden je mail kunnen lezen.

Met onze anti-spam en anti-virusprogramma's ben je beschermd tegen hackers en andere aanvallers. Ze blokkeren meer dan 99,9 procent van alle spam en voorkomen dataverlies. Met de e-mailservice die wij bieden kun je eenvoudig voldoen aan de wettelijke bepalingen voor e-mailarchivering.

Vraag ons gerust naar de kosten voor jouw organisatie.


Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol