Maatwerk webapplicatie ontwikkeling

Webapplicatie ontwikkeling utrecht in PHP en MySQLExcellente whizzkids doen aan webapplicatie ontwikkeling. Een webapplicatie is een toepassing die via internet te gebruiken is. Het is in feite een website waarop gebruikers ‘iets’ kunnen doen. Je kunt denken aan een webshop, een webapplicatie om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, een applicatie om te zoeken (route, postcodes, informatie) en een interactieve landkaart. En aan een zoekmachine, een alternatief voor Facebook, noem maar op. Soms best wel ingewikkeld om voor elkaar te krijgen. Wij van Piipol worden blij van wat ingewikkeldheid. Eigenlijk is het bij ons: hoe ingewikkelder, hoe uitdagender. Je mag best wel wat noten op je zang hebben.

Piipol ontwikkelt webapplicaties op maat. Hiervoor is een vast stappenplan nodig:

Analyse: samen met jou werken we de exact gewenste functionaliteit van je webapplicatie uit in schermschetsen en een toepasbare specificatie.
Ontwerp: een grafisch vormgever maakt op basis van de gewenste functies een ontwerp waarbij toegankelijkheid en bruikbaarheid van de applicatie de uitgangspunten zijn.
Ontwikkeling webapplicatie: de functionele specificaties en het grafisch ontwerp worden omgezet in een werkende PHP/MySQL webapplicatie. Tijdens de ontwikkeling van deze applicatie kun je de voortgang volgen op een speciale afgeschermde testomgeving. Op deze manier kun je controleren of functies naar wens worden geïmplementeerd. Bij de ontwikkeling van de webapplicatie wordt uiteraard rekening gehouden met de technische optimalisatie voor zoekmachines en met de toegankelijkheid van de webapplicatie.
Testen: de werking van de webapplicatie wordt getest in alle moderne webbrowsers.
Oplevering: wanneer de maatwerk applicatie geleverd wordt, is er overleg met de klant of Piipol de applicatie van inhoud voorziet of dat de klant dit zelf doet met ondersteuning van ons. In overleg kunnen wij gebruikers trainen en documentatie aanleveren.
Onderhoud: Piipol gebruikt opensource frameworks om je php- en mysql webapplicatie te ontwikkelen. Deze opensource frameworks worden altijd doorontwikkeld en verbeterd. Om de veiligheid en correcte werking van de webapplicatie te waarborgen moeten deze doorontwikkelingen in jouw framework overgenomen worden. Om deze reden verkopen wij alleen applicaties die op onze eigen webservers gehost worden en sluiten wij altijd een onderhoudscontract af voor het technische onderhoud aan de webapplicatie die wij voor jou vervaardigen. Het spreekt voor zich dat we je ook kunnen helpen bij de uitbreidingen en doorontwikkeling van functies en bij onderhoudszaken die de inhoud van je webapplicatie betreffen.

Ons kantoor is in Utrecht, lekker centraal in het land dus. We komen graag bij je langs voor een helder gesprek. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol