Waardevolle websites

Bij Piipol ontwikkelen excellente whizzkids voor jou waardevolle websites. Al onze websites zijn maatwerk, exact afgestemd op de wensen van de klant. De websites worden ontwikkeld op een opensource contentmanagement-systeem (CMS). Dit maakt het voor jou als klant eenvoudig om de inhoud van de website na oplevering zelf te beheren. Het CMS biedt een aantal standaardmodules waarmee je de website kunt voorzien van content, nieuwsberichten en een contactformulier.

Piipol ontwikkelt de website dus op maat. Hierbij hoort een vast stappenplan:

Analyse: tijdens enkele gesprekken brengen wij de wensen van jou als klant in kaart en bepalen of er eventueel op maat gemaakte modules nodig zijn voor jouw website.
Ontwerp: een grafisch vormgever maakt op basis van de gewenste huisstijl en stijl een ontwerp van elke pagina. Toegankelijkheid en bruikbaarheid van de website vormen het uitgangspunt.
Ontwikkeling
: het ontwerp wordt geïntegreerd in het CMS. Eventuele maatwerkmodules worden ontwikkeld. Tijdens de ontwikkeling kan de klant de voortgang volgen op een speciale, alleen voor de klant toegankelijke, testomgeving. Op deze manier kan de klant ontwikkelingen monitoren maar vooral ook controleren of functies naar eigen wens worden geïmplementeerd. Bij de ontwikkeling van de website wordt uiteraard rekening gehouden met de toegankelijkheid en met de technische optimalisatie voor zoekmachines.
Testen: de werking van de website wordt door ons getest in alle moderne webbrowsers.
Oplevering: we leveren de website. In overleg met de klant voorzien wij de applicatie van inhoud of doet de klant dat zelf met ondersteuning van ons. In overleg kunnen wij gebruikers trainingen geven en documentatie leveren.
Onderhoud: Piipol gebruikt een opensource CMS om jouw website te ontwikkelen. Dit houdt in dat software wordt doorontwikkeld. Om de veiligheid en correcte werking van een website te waarborgen moeten alle veranderingen in de opgeleverde website overgenomen worden. Om deze reden verkopen wij alleen websites die op onze eigen webservers gehost worden en sluiten wij altijd een onderhoudscontract af voor het technische onderhoud aan je website. Uiteraard kunnen wij je ook helpen bij de uitbreidingen van functies en het onderhoud van de inhoud van je website.

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol