Fun avonturen bij Piipol

Auteur: Piipol
Geplaatst op: 13/03/18

Onze klant Fun Forest vroeg ons vrijdag om vier uur nog even snel iets live te zetten voor op hun website.

Dat was aan de korte kant zo vlak voor het weekend. Desalniettemin zetten Sanne en Niels enthousiast hun tanden in deze taak. Anderhalf uur lang waren zij aan het bellen, hoofdkrabben en coderen. Ze wilden zowel Fun Forest als zichzelf met een voldaan gevoel het weekend in loodsen.

Ook na het weekend blijft het goede gevoel hangen. Met een high five het weekend ingaan, geeft energie!

Ook Fun Forest toonde zich erg tevreden met de inzet.

Breng hier een bezoekje aan de website van Fun Forest. Met de lente in aantocht een uitstekende plaats om ideeën op te doen voor een aangenaam dagje uit!


Stichting De Omslag, jaar en dag klant van Piipol, heeft sinds vorig week een hypermodern netwerk. Ze hadden last van wegvallende Wifi-verbindingen en traagheid op het netwerk. De snelheid van het netwerk is nu flink verbeterd, terwijl de veiligheid van het netwerk is toegenomen.

Ook heeft Piipol het netwerk van De Omslag schaalbaar gemaakt. Er kunnen heel wat computers op hetzelfde netwerk meedraaien. Omdat het netwerk nu is opgedeeld in een zogenaamd VLAN-netwerk met onze cloudportal is er minder broadcast verkeer. Dit merken de medewerkers direct als ze websites ophalen.

Ook andere voordelen zijn evident. Zo zijn gastgebruikers gescheiden van het bedrijfsnetwerk en zijn eventuele aanvallen op het netwerk direct waarneembaar. Omdat de stroomtoevoer van de VOIP-telefoons via een switch verloopt zijn er minder losse kabels nodig.

Goed netwerkbeheer betekent een goede mix van veiligheid en gemak. Bij De Omslag plukken ze daar de vruchten van.

home   de omslag.png

 

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol