Nieuwsbrief op maat regel je zo

Auteur: Piipol
Geplaatst op: 29/10/18

Veel organisaties willen graag met enige regelmaat iets van zich laten horen. Een nieuwsbrief is hiervoor een geschikt middel. Dan is het wel handig dat een nieuwsbrief in een handomdraai (voor anderen in een vloek en een zucht) aangemaakt kan worden. Want anders lijdt het voornemen om een nieuwsbrief te versturen al gauw schipbreuk. Piipol heeft hiervoor een simpele oplossing bedacht.

Piipol heeft een opzet voor het maken van een nieuwsbrief gecreëerd waartegen zelfs jij u zegt. Niet meer inloggen op andere systemen, in je eigen website verzend je je nieuwsbrief. Met een paar klikken maak je een nieuwsbrief op maat (een voorbeeld hiervan zie je hiernaast). Je kunt gemakkelijk artikelen selecteren vanuit je website, je verplaatst even gemakkelijk met een klik een foto van links naar rechts of andersom, je kunt zonder problemen experimenteren met het aantal mee te verzenden artikelen, etcetera en dat allemaal met behoud van de stijl van de organisatie en de nieuwsbrief. Piipol heeft het mogelijk gemaakt om binnen de standaardvormen optimale variatie te bieden.

Niet alleen de samenstelling en opmaak hebben we comfortabel gemaakt, maar ook de verzending is een fluitje van een cent (zie afbeelding hieronder). Via het verzendsysteem van Laposta (maar eventueel ook met Mailchimp) beheer je je klantenbestand op de manier die jij wil.

Ben je ook benieuwd naar de onbegrensde mogelijkheid van nieuwsbrieven? Roep onze hulp in en het verzenden van nieuwsbrieven wordt zo gemakkelijk dat het er voortaan nooit meer bij in hoeft te schieten. Je kunt je contacten aangenaam gaan verrassen.Stichting De Omslag, jaar en dag klant van Piipol, heeft sinds vorig week een hypermodern netwerk. Ze hadden last van wegvallende Wifi-verbindingen en traagheid op het netwerk. De snelheid van het netwerk is nu flink verbeterd, terwijl de veiligheid van het netwerk is toegenomen.

Ook heeft Piipol het netwerk van De Omslag schaalbaar gemaakt. Er kunnen heel wat computers op hetzelfde netwerk meedraaien. Omdat het netwerk nu is opgedeeld in een zogenaamd VLAN-netwerk met onze cloudportal is er minder broadcast verkeer. Dit merken de medewerkers direct als ze websites ophalen.

Ook andere voordelen zijn evident. Zo zijn gastgebruikers gescheiden van het bedrijfsnetwerk en zijn eventuele aanvallen op het netwerk direct waarneembaar. Omdat de stroomtoevoer van de VOIP-telefoons via een switch verloopt zijn er minder losse kabels nodig.

Goed netwerkbeheer betekent een goede mix van veiligheid en gemak. Bij De Omslag plukken ze daar de vruchten van.

home   de omslag.png

 

Neem contact op!


info@piipol.nl
030-3055000


Contactformulier

Captcha Code

Kom langs voor koffie en ideeën!


CAB Rondom 90 A
3534 BE Utrechtroutekaart Piipol